WK Clubteams: Monterrey veel te sterk voor Al Ahly Cairo

In de strijd om de 5e/6e plaats op het WK voor clubteams heeft CF Monterrey overtuigend gewonnen van Al Ahly Cairo. De ploeg, die op papier een uitwedstrijd speelde, deed dat vooral aan de hand van Neri Cardozo en oud-Internazionale speler Humberto Suazo.

Over: WK Clubteams: Monterrey veel te sterk voor Al Ahly Cairo

Dit artikel "WK Clubteams: Monterrey veel te sterk voor Al Ahly Cairo" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "WK Clubteams: Monterrey veel te sterk voor Al Ahly Cairo". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "WK Clubteams: Monterrey veel te sterk voor Al Ahly Cairo" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.