Van Praag wil Oranje naar Zeist lokken

Zeist krijgt een complete make-over van de KNVB. Dat meldt KNVB-voorzitter Michael van Praag. Het terrein in Zeist wordt compleet verbouwd zodat het Nederlands Elftal hier in de toekomst terecht kan. Het moet een op en top voetbalcentrum worden.

Over: Van Praag wil Oranje naar Zeist lokken

Dit artikel "Van Praag wil Oranje naar Zeist lokken" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Van Praag wil Oranje naar Zeist lokken". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Van Praag wil Oranje naar Zeist lokken" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.