Vader hield Vilhena bij Feyenoord

Tonny Vilhena, middenvelder van Feyenoord, heeft in het verleden meerdere kansen gehad om de club te verlaten. Echter had de 18-jarige Vilhena een afspraak gemaakt met zijn vader. Vilhena zou eerst een aantal jaar voor Feyenoord spelen in De Kuip voordat hij verder zou kijken.

Over: Vader hield Vilhena bij Feyenoord

Dit artikel "Vader hield Vilhena bij Feyenoord" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Vader hield Vilhena bij Feyenoord". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Vader hield Vilhena bij Feyenoord" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.