Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd.

Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd. Beide trainers zijn nu bezig aan hun eerste seizoen bij de Groningse eersteklasser.

Over: Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd.

Dit artikel "Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd." is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd.". Dit bericht is geplaatst in Zaterdag Amateurvoetbal. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Oranje Nassau heeft het contract met de hoofdtrainer Hans van der Ploeg en assistent-trainer Wigbolt van Veen met een jaar verlengd." volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Zaterdag Amateurvoetbal. Maak dit favoriet op permalink.