Olympique Lyon boekt benauwde zege en bekert verder

Olympique Lyon heeft zich vandaag ten koste van Stade Reims geplaatst voor de volgende ronde van de Coupe de la Ligue. In eigen huis won Lyon met 3-2. Tot twee keer toe werd het erg spannend.

Over: Olympique Lyon boekt benauwde zege en bekert verder

Dit artikel "Olympique Lyon boekt benauwde zege en bekert verder" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Olympique Lyon boekt benauwde zege en bekert verder". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Olympique Lyon boekt benauwde zege en bekert verder" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.