Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen.

Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen. De verlenging geldt voor de duur van een jaar. De oud-speler en trainer van ACV is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van LTC.

Over: Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen.

Dit artikel "Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen." is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen.". Dit bericht is geplaatst in Zaterdag Amateurvoetbal. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Johan Pitstra is ook het komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser LTC uit Assen." volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Zaterdag Amateurvoetbal. Maak dit favoriet op permalink.