Galatasaray zonder Drogba en Sneijder in beker

Galatasaray is zojuist in de beker gestart zonder sterkhouders Didier Drogba en Wesley Sneijder. Het tweetal krijgt rust van trainer Roberto Mancini.

Over: Galatasaray zonder Drogba en Sneijder in beker

Dit artikel "Galatasaray zonder Drogba en Sneijder in beker" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Galatasaray zonder Drogba en Sneijder in beker". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Galatasaray zonder Drogba en Sneijder in beker" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.