Galatasaray wint ook zonder sterspelers ruim in de beker

Galatasaray heeft vandaag zonder Sneijder en Drogba in de selectie eenvoudig de volgende ronde van het Turkse bekertoernooi bereikt. Laagvlieger Balikesirspor werd met 4-0 naar huis gestuurd. Nordin Amrabat stond 90 minuten op het veld.

Over: Galatasaray wint ook zonder sterspelers ruim in de beker

Dit artikel "Galatasaray wint ook zonder sterspelers ruim in de beker" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "Galatasaray wint ook zonder sterspelers ruim in de beker". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "Galatasaray wint ook zonder sterspelers ruim in de beker" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.