FC Groningen-icoon Martin Koeman (75) overleden

Martin Koeman is overleden. De vader van Erwin (huidig RKC trainer) en Ronald Koeman (huidig Feyenoord trainer) werd 75 jaar.

Over: FC Groningen-icoon Martin Koeman (75) overleden

Dit artikel "FC Groningen-icoon Martin Koeman (75) overleden" is een citaat. Het originele bericht is te lezen op de website van de schrijver van het artikel over "FC Groningen-icoon Martin Koeman (75) overleden". Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink. Door op eerder genoemde auteur te klikken komt u bij alle artikelen van de betreffende organisatie. De tags helpen u om aanvullende informatie terug te vinden. Wil je continue op de hoogte blijven over "FC Groningen-icoon Martin Koeman (75) overleden" volg ons dan op twitter voetbalclub actueel


Dit bericht is geplaatst in Landelijk. Maak dit favoriet op permalink.